Berchem kijkt uit naar oefengalop tegen 'Beerschot Wilrijk'

Steven Bologne
| 95 reacties
Berchem kijkt uit naar oefengalop tegen 'Beerschot Wilrijk'
Foto: © SC

Na enkele oefenwedstrijden last Berchem Sport een matchloze periode in van enkele dagen, zodoende de trainingsarbeid te kunnen opdrijven. In de reeds afgewerkte oefenwedstrijden kwam de clubleiding alvast tot de vaststelling dat de inkomende transfers voorlopig geslaagd blijken.

Manager Marc De Mulder verkondigde alvast dat het huiswerk van de club af is. Al is dat nog niet geheel zeker nu de enkelblessure van topspits Nicky Melkert blijft aanslepen, de aanval lijkt nog het enige zorgenkind voor het stamnummer 28. “We blijven de transfermarkt wel in het oog houden mocht er zich een opportuniteit voordoen. Achteraan en op het middenveld zijn we zeker voldoende gewapend, de onderlinge concurrentiestrijd zal scherp worden. Zeker gezien de inkomende transfers tot op heden nog niet ontgoocheld hebben.”

Vooral de aangetrokken verdedigers Sjors Paridaans en Romeo Van Dessel presteren tot op heden sterk en lijken reeds zeker van hun plekje achteraan. De meest geslaagde zet lijkt voorlopig Yannick Haesevoets te worden die als jonge belofte over kwam van KV Mechelen en zijn kans op de linksback met beide handen genomen heeft. Van Dickson Agyeman verwachten de fans op het Rooi misschien wel het meest, door familiale omstandigheden verbleef die de voorbije weken in zijn thuisland en dient nog een achterstand weg te werken. Vooraan is het afwachten hoe de blessure van Nicky Melkert verder evolueert.

De manager van geel-zwart kijkt niet alleen uit naar de competitie en de bekerwedstrijden, ook de nakende oefenwedstrijd tegen Beerschot Wilrijk staat nog met stip genoteerd. Hoewel, officieel heet de club nog steeds KFCO Wilrijk. De naamswijziging kan wellicht pas volgend seizoen doorgaan aangezien de termijn om  een wijziging van naam door te voeren reeds enige tijd versterken is. “Antwerp zakte met meer dan 2500 toeschouwers af naar het Ludo Coeckstadion, ik ben benieuwd of Beerschot Wilrijk dat aantal kan evenaren.” Met meer dan 3000 verkochte abonnementen zou dat in principe geen probleem mogen opleveren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties