Reactie De fauw: "Getoond dat we een goede ploeg hebben"

De fauw: "Getoond dat we een goede ploeg hebben"
Foto: © SC

Zulte Waregem kaapte de drie punten mee op het Lisp en hield zo een goede generale repetitie voor de wedstrijd tegen dinsdag. Aanvoerder Davy De fauw vond het resultaat vandaag het belangrijkste.

Aernout Van Lindt in Lier

"De drie punten waren vandaag het belangrijkste. Dit was een nieuwe start en we hebben meteen getoond een goede ploeg te hebben. We zijn goed aan de competitie begonnen. Ik denk dat het wel een verdiende overwinning was, want we hebben veel goede kansen gehad."

Door enkele wissels in de tweede helft zakte Zulte Waregem wat dieper in en liet het Lierse meer in de match komen, maar dat was een bewuste keuze van de bezoekers: "Lierse is sterker komen opzetten, maar we hebben er voor gekozen om de drie punten proberen binnen te halen. We maakten het veld zo wat te groot en lieten ze meer in hun spel komen."

De vraag werd ook gesteld of deze overwinning belangrijk is met het oog op dinsdag. "Het zit goed in het hoofd, iedereen zit fris. Je merkt dat ploegen extra gemotiveerd zijn om iets tegen ons klaar te maken. Dat maakt het er niet makkelijker op voor ons. Deze overwinning is belangrijk voor het verloop van de competitie", besloot De fauw.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties