"Vertrekken met Champions League op zak"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
"Vertrekken met Champions League op zak"
Foto: © SC

De spelersgroep van FC Barcelona maakte zondag kennis met Gerardo Martino. Victor Valdes, die al zes trainers zag passeren op Camp Nou, heeft alvast vertrouwen in de Argentijn. "We mogen onze honger niet verliezen."

Gerardo Martino is met FC Barcelona begonnen aan de voorbereiding op de nieuwe voetbaljaargang. De nieuwbakken oefenmeester van de Catalaanse grootmacht maakte zondag kennis met de spelersgroep. Victor Valdes heeft er alvast een goed oog in.

En de doelman heeft recht van spreken. Valdes begint aan zijn twaalfde jaargang in het A-elftal van Barça. In die tijd zag hij zes trainers de revue passeren. “De eerste ontmoeting was kort, maar ik zag het enthousiasme aan zijn lichaamshouding”, laat Valdes weten in Marca. “Hij liet ons meteen verstaan dat we onze honger naar prijzen niet mogen verliezen.”

Maar krijgt Valdes wel nog de kans om samen te werken met de Argentijn? De doelman is aan het einde van het seizoen einde contract en wil zijn overeenkomst niet verlengen. Hij werd de voorbije weken het hof gemaakt door onder meer AS Monaco, maar Barcelona houdt vooralsnog het been stijf. “Ik ga er nog steeds van uit dat ik zal vertrekken”, besluit de doelman. “Het wordt dan ook een speciaal seizoen voor me. Een slotakkoord? Ik wil vertrekken met de Champions League op zak.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties