Reactie Bakkali: "Hopelijk heeft Wilmots dit gezien"

Bakkali: "Hopelijk heeft Wilmots dit gezien"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zakaria Bakkali imponeerde bij PSV in de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Zowat elke actie lukte bij de amper 17-jarige vleugelspeler. Hij was achteraf opvallend bescheiden en had veel respect voor Zulte Waregem.

Sander De Graeve in Eindhoven

Bakkali kreeg al meteen een vrije rol van coach Cocu en kon overtuigen. “Ik begon natuurlijk op rechts, maar kreeg verder veel vrijheid. Ik denk dat België me sinds vandaag wel kent”, aldus een tevreden Bakkali die opvallend bescheiden bleef. “Mijn eerste minuten waren minder, ik was wat zenuwachtig, daarna ging het beter. Ik kon wel bijna scoren in de tweede minuut, maar bijna is ook maar bijna.”

“Dit kon ik twee maand geleden niet dromen, een basisplaats in de voorronde van de Champions League, ik ben heel erg blij.” Tijdens het interview lijkt de vleugelspeler nog wat onwennig, hij antwoord kort en bondig op de vragen. Ambitie heeft hij wel. “Ik hoop dat Wilmots dit gezien heeft.”

Bakkali vormde een gesel voor Verboom in de eerste, en Duplus in de tweede helft. “Het was toch niet makkelijk tegen Bryan, hij heeft een goede wedstrijd gespeeld. Dat hij bij de rust eraf gaat? Dat heb ik niet beslist (lacht).” Ook van de rest van Zulte Waregem had hij een opvallend hoge dunk, al leek de winger gewoon vriendelijk voor zijn Belgische vrienden. “Het is een goede ploeg. De 2-0 te weinig? Neen, het is een terechte uitslag ook al misten we veel kansen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties