KSV Bornem wandelt mee tijdens 'Dodentocht'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
KSV Bornem wandelt mee tijdens 'Dodentocht'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een delegatie fans van KSV Bornem gaat komend weekend de Dodentocht stappen. De wandelaars doen het echter niet voor een of andere weddenschap, maar willen er het goede doel mee steunen.

Enkele duizenden wandelaars beginnen vrijdag aan de Dodentocht. Een wandeltocht van honderd kilometer. En ook een delegatie fans van KSV Bornem wil iets extra doen dit jaar.

Supportersclub Geel-Rood gaat immers meewandelen voor ‘A Touch Of Rose’, een organisatie die mensen met kanker begeleidt inzake mentale weerbaarheid. De supportersvereniging zoekt dan ook weldoeners die willen sponsoren of zelf de schoenen willen aantrekken.

Momenteel stappen met Davy Bruggeman, Bert Janssens, Maarten Janssens en Jonas Torfs al vier wandelaars mee. Inschrijven kan bovendien nog steeds op dodentocht@geel-rood.be.

Ook financiële giften zijn natuurlijk meer dan welkom. Weldoeners kunnen het desgewenste bedrag storten op rekeningnummer BE56 0016 4511 9188 van vzw ‘A Touch Of Rose’. Je vermeldt best de wandelaar die je wil steunen. En supporters zijn tijdens het evenement natuurlijk ook van harte welkom!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties