Mirallas en Fellaini ten onder tegen Real

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Mirallas en Fellaini ten onder tegen Real
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid heeft de finale van het Guinness International Champions Cup- tornooi bereikt. Het versloeg Everton met 1-2. Fellaini trof de paal met een kopbal. LA Galaxy won verder van Juventus.

Real Madrid profiteerde net als tegen LA Galaxy enkele dagen terug van snelle counters. Op het half uur stond de Koninklijke al 2-0 op voorsprong na goals van Mesut Özil en Cristiano Ronaldo. Everton weerde zich sterk, maar lukte enkel de aansluitingstreffer via Jelavic.

Marouane Fellaini en Kevin Mirallas stonden in de basis bij Everton. Fellaini werd in de 68e minuut naar de kant gehaald. De rijzige middenvelder had zich toen al laten opmerken door een corner van Baines op de paal te koppen. Mirallas bleef de volledige wedstrijd op het veld en zag een assist door de neus geboord. Zijn corner werd in doel gekopt door Distin, maar die zou geleund hebben op Khedira.

Real mag dus naar de finale tegen de winnaar van het duel tussen Milan en Chelsea. Everton speelt de wedstrijd voor de vijfde plaats tegen Chelsea, Milan, Valencia of Inter.

Juventus - LA Galaxy 1-3

Ook Juventus en LA Galaxy kwamen in actie in de Verenigde Staten. Een wedstrijd voor de derde plaats was het hoogst haalbare voor beide ploegen aangezien beiden de eerste match verloren. LA Galaxy haalde het uiteindelijk dankzij goals van Gonzalez, Keane en Donovan.

Juventus kon enkel tegenprikken via Matri.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties