Ravanelli: "Conte is de allerbeste"

Jens Hoofteer
| 3 reacties
Ravanelli: "Conte is de allerbeste"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antonio Conte staat sinds 2011 aan het roer bij Juventus. De coach boekte in die periode heel wat successen met de Oude Dame. Fabrizio Ravanelli, een voormalige ploeggenoot van de Italiaan, is onder de indruk.

Ravanelli is zelf hoofdtrainer bij het Franse Ajaccio. Volgens hem bestaat er geen betere trainer dan Conte. "In mijn ogen is Antonio niet alleen de beste trainer van Italië, maar is hij de Messi van alle trainers", zo zei hij in Tuttosport.

Zaterdag krijgt Conte met de Oude Dame de kans om opnieuw een beker in de reeds goed gevulde trofeeënkast te zetten. Juve neemt het dan in de Italiaanse Supercup op tegen Lazio Roma.

"Voor Lazio is de Supercup waarschijnlijk belangrijker dan voor Juventus, maar ik weet zeker dat Conte zijn spelers tot het uiterste zal motiveren. Dat is waarschijnlijk zijn grootste kwaliteit", aldus Ravanelli. "Juventus heeft ongelooflijk hard gewerkt tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat is een nadeel. Maar Conte zal een prijs nooit laten lopen. Ik ben ervan overtuigd dat hij Juventus zover zal krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties