Tévez: "Even aan stoppen gedacht"

Jens Hoofteer
| 1 reacties
Tévez: "Even aan stoppen gedacht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carlos Tevez heeft opnieuw van zich laten horen. Het woelwater liet aan ESPN weten dat hij een tijdje aan stoppen heeft gedacht.

"Ik wilde eigenlijk op mijn 28e stoppen met voetbal. Ik was daar ook dicht bij, toen ik ruzie had met Roberto Mancini", aldus de 29-jarige Argentijn."Ik was er echt even klaar mee. Ik had de Champions League en de Premier League met Manchester United gewonnen en de FA Cup met Manchester City. Alles gewonnen dus, daarom dacht ik erover om te stoppen."

Uiteindelijk besliste de spits om zijn schoenen dan toch niet aan de haak te hangen. "Ineens kwam Juventus voorbij en dat is een van de grootste clubs van Europa. Daarom ben ik van mening veranderd."

Tévez liet ook weten dat de Argentijnse nationale ploeg niet meer op hem hoeft te rekenen. De aanvaller werd door Alejandro Sabella immers nog nooit opgeroepen. "Mijn carrière bij de nationale ploeg zit erop. Daar heb ik me eerder al over uitgelaten."

Tussen 2004 en 2011 speelde Tévez 62 wedstrijden voor de Albiceleste. Hij wist daarin dertien keer de weg naar de netten te vinden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties