Officieel: Mitrovic naar Anderlecht

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 115 reacties
Officieel: Mitrovic naar Anderlecht
Foto: © SC

Zoals u eerder op de dag hier al kon lezen, trekt Aleksandar Mitrovic naar Anderlecht. De Brusselse club bevestigde het nieuws nu ook officieel. Mitrovic zal vrijdag de medische testen afleggen, maar zal nog tot na de kwalificatiematchen van de Europa League bij Partizan spelen.

"Zopas bereikten Partizan Belgrado en RSC Anderlecht een akkoord over de overgang van spits Aleksandar Mitrovic", meldt Anderlecht.

De Serviër zal aanstaande vrijdag de nodige medische testen ondergaan. Mitrovic zal de volgende vijf seizoenen voor RSC Anderlecht voetballen. De spits blijft wel tot eind augustus ter beschikking van Partizan Belgrado en zal pas na de kwalificatiewedstrijden van de Europa League naar Anderlecht trekken. De transferprijs zou om en bij de vijf miljoen euro bedragen, maar zou in twee schijven betaald worden. Dat het zo lang duurde heeft veelal te maken met het feit dat Mitrovic nog veertien dagen bij Partizan blijft en daarvoor de nodige verzekeringen afgesloten zijn.

“Ik ben erg tevreden met deze historische transfer. Mitrovic naar Brussel halen was een prioriteit van de sportieve cel van RSCA. De fans en de club kunnen zich verheugen op de komst van de talentvolle jonge spits die kan bogen op enige internationale ervaring, zowel bij zijn club als bij de nationale Servische nationale elf”, verklaart algemeen directeur Herman Van Holsbeeck

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties