Transfergeruchten van de dag: Vervoegt Eriksen Dembélé, Vertonghen en Chadli?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 81 reacties
Transfergeruchten van de dag: Vervoegt Eriksen Dembélé, Vertonghen en Chadli?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom zetten wij dagelijks alle geruchten op een rijtje. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Christian Eriksen zou in de belangstelling staan van Tottenham Hotspur. De middenvelder van Ajax geeft aan dat hij de club van Dembélé, Vertonghen en Chadli wel ziet zitten. Lees het HIER.

Arsenal kan bijna shirts met de naam Gourcuff op beginnen drukken. De middenvelder zou zelfs willen inleveren om onder Wenger bij The Gunners te spelen. HIER vindt u meer informatie.

Manchester City zoekt nog steeds iemand om naast Kompany te posteren in de defensie. Het zou nu denken aan Pepe van Real Madrid.

Scott Parker zou de Premier League verlaten en naar QPR trekken. Hij moet de gedegradeerde club mee terug helpen promoveren. Hij zou Tottenham zo'n 3,5 miljoen pond moeten opleveren.

PSG zou Dani Alves van Barcelona willen aantrekken hoewel Barça zelf nog verdedigende versterkingen zoekt. Lees het HIER.

De interesse van Spartak in Alderweireld wordt met de dag concreter. De ploeg uit Moskou zou een ontmoeting hebben met het bestuur van Ajax. Lees HIER hoeveel Alderweireld zou moeten kosten.

In Genk heeft men er met Mboyo een topspits bij, maar het zou er ook nog eentje kunnen verliezen. Newcastle zou namelijk zijn pijlen op Jelle Vossen richten. Lees het HIER.

De dagen van Mads Junker bij KV Mechelen lijken geteld. De spits raakt maar niet van de bank af en wil weg. Lees er HIER alles over.

Raakt Club Brugge een sterspeler kwijt? Maxime Lestienne staat naar verluidt in de belangstelling van het Duitse Schalke 04. HIER kan u meer informatie vinden.

Bij Anzhi Makhachkala moeten de loonkosten naar omlaag. Dat zou gevolgen hebben voor Mbark Boussoufa. Naar verluidt staat hij zelf niet weigerachtig tegen een vertrek. Lees er HIER alles over.

Ook Eto'o zou zomaar Anzhi kunnen verlaten. De Russen zouden bereid zijn om hem aan Chelsea te slijten. Komt er een concurrent bij voor Romelu Lukaku? HIER komt u meer te weten.

AA Gent zou de vervanger van Mboyo in Frankrijk zoeken. De 24-jarige Sloan Privat van FC Sochaux zou de beperkte mogelijkheden in de spits moeten aanvullen. HIER vindt u alles over de mogelijke transfer.

Twee spitsen op leeftijd, Wesley Sonck en Emile Mpenza, zoeken nog steeds een nieuwe club. Oostende leek de grootste kanshebber om Sonck te halen, maar die ontkent dat er iets van aan is. Lees het HIER.

De Bakkali-mania kent een hoogtepunt. Volgens internationale media volgt Arsenal de vleugelspeler op de voet. Bij PSV horen ze het in Keulen donderen. Lees het HIER.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties