City-coach ambitieus: "Gaan een succesvol seizoen tegemoet"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
City-coach ambitieus: "Gaan een succesvol seizoen tegemoet"
Foto: © SC

Manchester City hoopte vorig seizoen op een tweede opeenvolgende titel, maar moest genoegen nemen met een tweede plaats. De club van Vincent Kompany versterkte zich en gaat dit seizoen opnieuw voor het hoogst haalbare. "Mijn vertrouwen is groot", aldus manager Manuel Pellegrini.

“We hebben een kern die klaar is voor dit jaar. We zijn niet alleen goed gewapend voor de competitie, maar ook voor de Champions League”, aldus de Chileense oefenmeester op een persconferentie.

De Citizens haalden Alvaro Negredo en Jesus Navas weg bij Sevilla, terwijl ook Fernandinho (Shakhtar Donetsk) en Stevan Jovetic (Fiorentina) de rangen kwamen versterken. Allemaal gerichte versterkingen die Manchester City aan nieuwe successen moeten helpen in de komende jaren.

“Mijn vertrouwen is erg groot. Net als enkele andere teams is dat van ons sterk. Met deze kern zijn we in staat om een heel succesvol seizoen tegemoet te gaan. Ik kreeg de versterkingen waarnaar ik op zoek was en nu kijken we nog rond op de transfermarkt, al hoeft er niet meteen vandaag nog iets bij.”

Eerder liet de Chileense coach nochtans weten dat hij er graag nog een extra verdediger bij zou willen om de blessure van Matija Nastasic op te vangen. Lees dat bericht HIER nog eens na.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties