Dortmund doet Lewandowski een mooie geste

Jens Hoofteer
| 4 reacties
Dortmund doet Lewandowski een mooie geste
Foto: © SC

Robert Lewandowski speelt nog steeds bij Dortmund. De Pool wilde deze zomer graag naar Bayern München, maar dat lieten de Borussen niet toe. Lewandowski werd aan zijn contract gehouden, maar de Pool hoeft niet te treuren. Volgens Der Spiegel heeft Dortmund zijn salaris meer dan verdr

Lewandowski verdiende bij die Schwarz-Gelben anderhalf miljoen euro per seizoen. Dortmund zou het loon hebben opgeschroefd tot liefst vijf miljoen euro voor de laatste tien maanden dat hij nog onder contract staat. “Het klopt, we hebben samen met de club een basis gevonden, om ook in de laatste maanden professioneel samen te werken”, vertelt zaakwaarnemer Maik Barthel.

 

De geruchten over Lewandowski zorgden de laatste maanden voor onrust in en rond Dortmund. Het leek vrijwel zeker dat de club hem zou verkopen, omdat hij zijn laatste contractjaar inging. Uiteindelijk werd hij toch niet van de hand gedaan. Lewandowski beklaagde zich dat hij bedrogen zou zijn door de club, maar lijkt zich nu te schikken na de enorme loonsverhoging.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties