"Thorgan Hazard is mijn favoriet"

"Thorgan Hazard is mijn favoriet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het nieuwe voetbalseizoen is al even bezig. Neem deel aan ons managerspel of vergeet zeker je opstelling niet voor deze week. Bewijs je voetbalkennis en naast een pak fun maak je ook nog kans op voetbaltickets en een voetbalreis naar Chelsea!

De eerste weekwinnaars mochten alvast allemaal naar de wedstrijd van de Rode Duivels afgelopen woensdag. Meespelen kan dus zeker lonen.

In week 4 won Matthew Claeys, een jongeman die toch al enkele jaren Voetbalkrant.com leest. "Ik doe al enkele jaren mee met de pronostiek en de managergames, maar het is de eerste keer dat ik win. Anderlecht heeft de meeste klasse in huis, dus zij worden kampioen."

De jongeling volgt het voetbal op de voet: "Ik kijk meerdere keren per week op deze site en probeer in te spelen op blessures en schorsingen. Mijn favoriet in de Jupiler League? Thorgan Hazard!"

Speel ook mee en win mooie prijzen!

Alle informatie over het managerspel kan je vinden via DIT bericht. Speel dus zeker nog mee, of vergeet je selectie niet te maken van deze week. Dat kan ook via DEZE LINK. Vergeet overigens ook de manager van tweede klasse - puur voor de fun - niet. Die kan je HIER nog eens terugvinden.

Leuke prijzen

Bovendien kan je hele leuke prijzen winnen. Zo zal de winnaar op het einde van het seizoen een fantastische voetbalreis naar een absolute topclub (genre Chelsea - Real Madrid) krijgen. Vervoer, tickets, hotelovernachting, kortom alles wordt voorzien. Dat is nog niet alles want elke speeldag sleept de winnaar van die week twee tickets in de wacht voor een wedstrijd uit de Jupiler Pro League of van de Rode Duivels. Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij onze partner Unibet.

Heb je nog geen account bij Unibet? Schrijf je dan nu in! Je kan dan immers je abonnement terugbetaald krijgen en een reis naar Chelsea winnen. Lees alle info hier!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties