Ancelotti: "Mijn keuze is niet definitief"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Ancelotti: "Mijn keuze is niet definitief"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid trekt vanavond naar Granada om er 'Missie Kampioenschap' te vervolgen. Maar welke doelman posteert Carlo Ancelotti tussen de palen? "Ik wil nog geen definitieve keuze maken", houdt de veldheer de kerk in het midden.

Vorig weekend startte Diego Lopez onder de Madrileense lat. Carlo Ancelotti ging zo verder op de door José Mourinho ingeslagen weg door Iker Casillas op de bank te posteren. Maar wie wordt vanavond het sluitstuk van Los Blancos?

Ancelotti wilde echter nog niet in zijn kaarten laten kijken. Al lijkt de kans groot dat Lopez opnieuw de voorkeur krijgt op San Iker. “Ik wil eerst met mijn doelmannen praten vooraleer ik mijn basiself bekend maak”, aldus de Italiaan in Marca. “Voor de duidelijkheid: mijn keuze zal niet definitief zijn.”

Ondertussen zorgt het circus voor verdeeldheid in Santiago Bernabeu. Vooral de fans lijken zich in twee kampen te hebben opgedeeld. “Ik geef veel om de mening van de fans, maar ze moeten begrijpen dat ik de keuze maak in het belang van de club. Iker of Diego spelen niet, maar dé doelman van Real Madrid wel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties