Moyes gaat alles op alles zetten voor Fellaini

Moyes gaat alles op alles zetten voor Fellaini
Foto: © SC

Zeven dagen heeft Manchester United nog om enige versterking te vinden en het is alom bekend dat ze die zoeken bij Everton. Maar The Mancunians hebben de strijd opgegeven om zowel Leighton Baines als Marouane Fellaini los te weken en zetten nu alles op de Rode Duivel.

Normaal gezien de omstandigheden ook. Everton zal nooit beide spelers laten gaan in de laatste transferweek, want het is bijna onmogelijk om in die tijd nog twee vervangers van niveau te vinden. Daarnaast heeft Man U met Patrice Evra nog een meer dan degelijke linksback rondlopen.

Op het middenveld is het anders gesteld. Moyes heeft ook al duidelijk gezien dat er een gebrek aan fysieke kracht is centraal en daarvoor zou Fellaini een oplossing kunnen bieden. De manager heeft dan ook een koerswijziging gepland en gaat alles op Fellaini zetten. Ook omdat overzeese opties blijkbaar niet geneigd zijn om te komen.

Moyes zou vandaag of morgen een bod van 25 miljoen pond (Fellaini werd gekocht voor 15 miljoen pond) willen uitbrengen. Everton zal alvast geen makkelijke klant zijn, want eigenlijk hebben ze het financieel niet nodig om de Rode Duivel te verkopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties