Bolat haalt uit: "Standard schatte me niet naar waarde"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Bolat haalt uit: "Standard schatte me niet naar waarde"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinan Bolat werkt momenteel bij FC Porto aan een terugkeer. De doelman moest het immers anderhalf seizoen zonder wedstrijden doen. Aan zijn vertrek bij Standard houdt hij bovendien nare herinneringen over. "Al hou ik nog steeds van de club."

Sinan Bolat kwam in 2008 aan in de Vurige Stede en maakte er meteen naam. Hij was één van de pionnen die de (tweede) landstitel meemaakte en aasde sindsdien op een transfer. Uiteindelijk zag hij een contract bij onder meer Besiktas, Galatasaray en Fulham door zijn vingers glippen. Enkele weken geleden tekende het sluitstuk een vijfjarig contract bij FC Porto.

“Ik heb nog steeds moeite met de manier waarop ik ben geëindigd bij Standard”, vertelt de Turkse international in Sudpresse. “Sommige mensen hebben me geen transfer gegund. Maar ik hou nog steeds van de club en de fans. Ik heb er dan ook een schitterende tijd gekend.”

Een terugkeer annex contractverlenging was volgens Bolat echter nooit aan de orde. “Ik heb op geen enkele moment een teken van leven ontvangen uit die hoek. Ik vind dat ik in Luik niet naar waarde werd geschat. Standard heeft toch genoeg geld aan me verdiend?”

De doelman wil in Portugal opnieuw de oude worden. Hij is naar eigen zeggen nu al bijna honderd procent. “Ik ontbreek natuurlijk nog matchritme”, besluit Bolat. “En ook het trainingsregime is nog eventjes wennen. Maar verder heb ik het hier perfect naar mijn zin.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties