Reactie Overmeire: "We kruipen telkens teveel achteruit"

Overmeire: "We kruipen telkens teveel achteruit"
Foto: © SC

Killian Overmeire zag zijn ploeg het maar net halen tegen KV Oostende. Op het einde was het zelfs nog bibberen voor de Waaslanders. Overmeire ziet daarin een weerkerend fenomeen.

"Het was een moeilijke wedstrijd, maar het belangrijkste waren de drie punten", opende de kapitein met een cliché. "We hebben het wel meer moeilijk tegen ploegen waarop we op papier makkelijk zouden moeten winnen. Dat was verleden jaar ook al zo, maar toen verloren we punten. Nu pakken we de volle buit."

In de eerste helft had Lokeren alles onder controle. "Oostende kroopp achteruit en wij hadden de kansen, maar waren niet scherp genoeg. Gelukkig scoren we snel in de tweede helft, maar toen kropen wij teveel achteruit. We willen misschien te graag die voorsprong vasthouden terwijl we eigenlijk voor de 2-0 moeten gaan. Dan zijn we meer op het gemak."

"Het is belangrijk om in zulke situaties rustig te blijven. Maar we moeten er wel aan werken, want het keert elke keer weer. We moeten het vertrouwen hebben om die matchen af te maken", besloot de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties