Lukaku: "Aan Vanderbiest gezegd dat ik linksachter wil spelen"

Lukaku: "Aan Vanderbiest gezegd dat ik linksachter wil spelen"
Foto: © SC

Jordan Lukaku maakte zaterdag zijn eerste minuten voor Oostende vol... op de linksachter. Fred Vanderbiest ziet in hem meer een linksmidden, maar toch wil de van Anderlecht gehuurde speler zijn sporen op de linksachter verdienen.

Lukaku heeft zijn zinnen gezet op de linksachter. Een paar weken geleden vertelde hij ons nog dat hij daar meer kansen ziet voor zijn carrière. "Ik heb de coach gezegd dat ik mezelf nu als linksachter zie", aldus Jordan. "Hij heeft plannen voor me als linksmidden, maar dat is toch iets dat je tegen een coach mag zeggen. Hij maakt de uiteindelijke beslissing. Misschien houdt hij er rekening mee, misschien niet."

Over zijn wedstrijd dan. Lukaku pakte al snel zijn eerste gele kaart. "De Pauw had mijn arm vast, maar dat had de scheidsrechter niet gezien. Slim gedaan, maar zolang het geen rood is, is het nog niet zo erg. Ik moest de wei in om Remacle tegen te houden, maar opeens stond die aan de andere kant. Ik denk dat er verdedigend nog wat werk is, maar die foutjes gaan er wel uit."

Over Anderlecht denkt hij niet te veel meer na. "Ik ben nu bij Oostende en dat is mijn ploeg. Ik weet niet of ik nog kansen ga krijgen bij paars-wit. Ik moet me nu eerst hier bewijzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties