Reactie Mboyo: "Met onze kwaliteiten moesten we gewoon winnen"

Marc Van Den Noordgaete
| 1 reacties
Mboyo: "Met onze kwaliteiten moesten we gewoon winnen"
Foto: © SC

Ilombé Mboyo zorgde op aangeven van Thomas Buffel voor de 1-1 gelijkmaker voor KRC Genk bij Charleroi. De ex-smaakmaker van AA Gent begint zich bij de Limburgers in zijn sas te voelen, maar baalde wel omdat zijn treffer slechts één punt opbracht.

Marc Van Den Noordgaete in Charleroi

"Ik ben uiteraard opgetogen met mijn doelpunt, maar niet tevreden omdat het ons niet de zege oplevert", klonk het in de catacomben van het Stade du Pays. "Met de kwaliteiten die we hebben, moeten we immers hier gewoon winnen. Dat gebeurde echter niet, hoewel we daartoe voldoende kansen kregen. Het blijft echter 1-1 en verliezen twee punten. Dat is de realiteit."

Aanpassen

De gewezen aanvoerder van AA Gent en ex-speler van Charleroi voelt zich wel beter in zijn sas dan drie weken geleden. "Genk heeft een andere manier van spelen dan de Buffalo's, dus voor mij was het aanpassen. Maar het verloopt beter en beter, ik ben er dan ook van overtuigd dat ik mijn steentje kan bijdragen tot het collectief", aldus Mboyo, die blijft mikken op een selectie voor de Rode Duivels.

Vossen

"Maar ik besef dat ik die enkel kan afdwingen via mijn club. Dus hard blijven werken is de enige manier om in de gunst van bondscoach Marc Wilmots te blijven", beklemtoonde Mboyo, die mogelijk zijn medespits Jelle Vossen een tijdje moet missen. "Hopelijk is het niet te erg met zijn knieblessure, want het is niet evident om hem te vervangen. Indien het dan toch zo zal zijn, hoop ik dat hij snel herstelt en dit gemis wordt opgevangen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties