Van Tornhout: "Blij dat ik opnieuw voetballer kan zijn"

Van Tornhout: "Blij dat ik opnieuw voetballer kan zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dieter Van Tornhout heeft er moeilijke maanden op zitten. Het voetbal heeft hem zeker geholpen om er doorheen te komen. De ex- Antwerpspeler voetbalt zich momenteel in de kijker bij Roeselare.

Door Dirk Pieters

"Ik heb een zeer zware periode achter de rug. In één jaar tijd je ouders verliezen is enorm hard en zwaar om te verwerken. Vandaar dat ik het voetbal kan gebruiken als uitlaatklep en verstrooiing om het familiale af en toe even uit  mijn hoofd te zetten", aldus Van Tornhout.

"Ik ben vooral blij dat ik opnieuw voetballer kan zijn en dat ik die kans van Roeselare krijg! De voorbereiding bij Antwerp verliep heel stroef, maar het vertrouwen dat ik van de trainer en Devroe krijg wil ik zoveel mogelijk teruggeven in de vorm van goede prestaties."

"Geen spijt van periode bij Antwerp"

Toch heeft de speler geen revanchegevoelens richting Antwerp: "Ik heb geen spijt van mijn periode bij Antwerp. Vorig seizoen was een moeilijk jaar bij Antwerp, maar ook een mooi jaar dankzij de fantastische supporters. Bij Antwerp gaat het er veel zakelijker aan toe dan vorig seizoen. Er is niet echt een band heb ik het gevoel."

"Ik wens hen een goed seizoen, maar tegen Roeselare zullen ze toch tegen een supergemotiveerde ploeg en spits spelen. Bij roeselare ben ik in een aangename groep terechtgekomen die goed aan elkaar hangt. De groep gaat goed met elkaar om en dat zal worden omgezet in goede prestaties op het veld", meent de ex-Antwerpspeler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties