Wenger haalt (dikke) portefeuille boven voor Özil

Wenger haalt (dikke) portefeuille boven voor Özil
Foto: © SC

Arsène Wenger is dan toch niet op de berg geld die hij tot zijn beschikking had blijven zitten. De Fransman haalde op de laatste dag van de transfermarkt zijn slag thuis door Mesut Özil binnen te halen voor ongeveer de helft van de prijs voor Bale. Een koopje...

Arsenal had deze zomer nog geen noemenswaardige transfer gedaan en dat lokte veel kritiek uit bij de supporters. Deze namiddag werd er een akkoord bereikt met Mesut Özil, laat de BBC weten. De 24-jarige middenvelder zou ongeveer 50 miljoen euro kosten.

Özil trok in 2010 naar Real Madrid, maar moest dit seizoen niet meer op een basisplaats rekenen. Daarvoor speelde hij bij Werder Bremen. De Duitse international kon het zich niet permitteren op de bank te zitten met het WK in aantocht.

UPDATE: 

Özil tekende bij Arsenal een contract van 5 seizoenen. De middenvelder zal wekelijks dik 150000 euro opstrijken bij zijn nieuwe werkgever.

UPDATE 2: Volgens verschillende Engelse bronnen is de transfer nu in orde. Even was er twijfel omdat er geruchten gingen dat Zinedine Zidane bij Real zijn veto zou gesteld hebben tegen een transfer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties