Reactie Caceres: "Wat een wedstrijd om debuut in te maken"

Caceres: "Wat een wedstrijd om debuut in te maken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem klopte aan de Gaverbeek landskampioen Anderlecht met 4-3 na een knotsgekke partij. Bij de thuisploeg mocht nieuwe aanwinst Raphaël Caceres enkele minuutjes invallen. Hij viel op de bank al bijna van zijn stoel.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Wat een geweldige wedstrijd was dit om mijn debuut in te maken. Dit was echt een perfect scenario. Ik hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen aan deze club”, aldus de nieuwe spits.

Caceres is 26 en komt van oorsprong uit Avignon. Hij speelde bij onder andere Dijon en Troyes en krijgt nu zijn kans bij Zulte Waregem. “Ik heb hier getekend voor twee jaar met een optie op nog een bijkomend jaar.”

“Zulte Waregem is een goede ploeg in België”

Hoe komt een speler uit de Franse tweede klasse in België terecht? “Ik was niet echt verrast van de interesse van Zulte Waregem, want ze volgen me al een tijdje. Ze zagen me spelen bij alle drie de clubs waar ik hiervoor was.”

En de keuze voor Essevee was ook snel gemaakt: “Het is super dat ze Europees spelen, dat is toch een andere ervaring. Maar het is gewoon een heel goede ploeg in België”, aldus de spits, die liefst van al centraal speelt. “Maar ook op de flank kan ik mijn plan trekken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties