Transfer Oostende niet in orde

Transfer Oostende niet in orde
Foto: © SC

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

De transfer van Peter Sladek is niet in orde gekomen. KV Oostende had de speler gisteren nochtans al aangekondigd, maar de papieren van de moederclub waren niet op tijd in orde om de deal helemaal in orde te maken.

Sladek werd gisteren al voorgesteld als nieuwe, witte merel aan de Belgische kust, maar de Kustboys zullen nu alsnog niet kunnen gebruik maken van de Slowaakse aanvaller.

De speler kan ten vroegste in januari worden getransfereerd, omdat de papieren van de moederclub te laat doorkwamen.

In het verleden zijn nog al transfers er niet doorgekomen, omdat de papieren niet in orde waren. Vorig jaar zag Vadis zo een transfer naar Engeland afspringen.  

Lees hieronder het persbericht van KV Oostende:

"Tot onze spijt moeten we vaststellen dat de administratieve kant van het transferdossier van Peter Sladek niet binnen de deadline van 2 september middernacht is gerealiseerd. Om 22.55 Hr was KV Oostende rond met de speler en was ook al de administratie met de KBVB afgerond.  De officiële bevestiging van de Slovaakse moederclub kwam echter niet tijdig ( dus voor middernacht) binnen .  Hierdoor kan de speler slechts getransfereerd worden vanaf de volgende transferperiode van 1 januari 2014”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties