Nollevaux: "We kwamen nog geen kleppers tegen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Nollevaux: "We kwamen nog geen kleppers tegen"
Foto: © SC

RWDM Brussels maakte een uitstekende start in de Belgacom League met een negen op negen. Jérome Nollevaux wil die lijn vanavond maar wat graag doortrekken op het veld van Hoogstraten.

RWDM Brussels startte de nieuwe voetbaljaargang uitstekend. Een overwinning bij promovendus Hoogstraten kan zelfs voor een twaalf op twaalf zorgen. Wat verwacht Jérome Nollevaux van de partij in Antwerpen?

“We kunnen inderdaad van een uitstekende start spreken”, aldus de middenvelder. “Al moet ik wel toegeven dat we nog geen echte kleppers zijn tegengekomen. Al heeft de clubleiding in het tussenseizoen enkele uitstekende transfers kunnen realiseren.”

De komende weken spelen de hoofdstedelingen tegen Westerlo en STVV. Ook Antwerp FC en KAS Eupen – die andere twee titelfavorieten – komen er nog aan. “Net daarom is de overwinning tegen Hoogstraten zo belangrijk. Met een twaalf op twaalf is de druk alvast weg en kunnen we vrij aan die partijen beginnen. Bovendien kunnen we teren op een sterke verdediging. We kregen tenslotte nog maar één doelpuntje binnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties