Vanaken: "Voluit voor winst gaan"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Vanaken: "Voluit voor winst gaan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sam Vanaken treedt met Lommel United aan bij White Star Brussel, en wil er de volle buit pakken. Zeker na de één op negen die zijn ploeg tot nu toe totaliseert.

"Het was geen goede partij afgelopen weekend op het veld van Boussu Dour Borinage", blikt de verdediger terug. "Maar als je vijf minuten voor affluiten met 0-2 leidt, moet je gewoon altijd winnen. Maar een strafschop wegens handspel en ook het laatste doelpunt waren zeker te vermijden."

Geen excuus

De Noord-Limburgers totaliseren nu één op negen, niet echt een denderende start van de nieuwe campagne dus. "Ons beginprogramma was niet makkelijk, maar dat is geen excuus", vindt Vanaken. "Want ook dan mag je de punten zo niet weggeven. Met deze negatieve trend breken wordt dus de boodschap."

Aanvallen

Te beginnen vanavond op het veld van White Star Brussel dus. "We moeten er inderdaad winnen, anders mogen we wel van een heel slechte start spreken. Ik ken de Brusselaars niet zo goed, maar dat mag zeker geen excuus zijn om niet de aanval te kiezen, we gaan voluit voor winst", verzekert de broer van Lokerenspeler Hans Vanaken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties