Kaka: "Alsof ik nooit ben weggeweest"

Kaka: "Alsof ik nooit ben weggeweest"
Foto: © SC

Ricardo Kaka is weer thuis. Deze middag werd hij voorgesteld bij de Rossoneri en daarbij haalde hij aan het voetbalplezier dat hij verloren heeft snel weer te willen vinden.

Kaka heeft het laatste jaar niet al te veel op een voetbalveld gestaan. Na een resem blessures besloot hij Real Madrid te verlaten, maar dat had niets te maken met José Mourinho, die hem meestal op de bank zette. "Het is niet zijn fout dat ik de club heb verlaten. Hij maakte me zelfs sterker. Ik heb geprobeerd mijn best te doen, maar ik was niet altijd fit en dat heeft me zeker niet geholpen."

Bij AC Milan wil hij weer de speler van vroeger worden. "Ik wil hier de spelvreugde weer hervinden. Milan kan het goed gaan doen in Italië en Europa. We beschikken over veel kampioenen die om kunnen gaan met de druk. Ik ben eraan gewend om te winnen met Milan", aldus Kaka die wel meer verantwoordelijkheid krijgt dan in zijn eerste periode. 

"Het is nu meer mijn taak om de jonge spelers te helpen, zoals ik in het verleden ook ben geholpen door grote kampioenen. Ik ben een aanvallend middenvelder, maar de coach moet mij gebruiken waar hij denkt dat ik het best tot mijn recht kom. Mario Balotelli en ik zullen goed met elkaar kunnen opschieten. Het is alsof ik hier nooit ben weggeweest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties