Marca: "Chelsea wimpelt Barça af om Courtois"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 21 reacties
Marca: "Chelsea wimpelt Barça af om Courtois"
Foto: © SC

FC Barcelona ziet in Thibaut Courtois dé ideale vervanger voor Victor Valdes. De Catalanen willen de Rode Duivel graag het hof maken, maar dat is zonder Chelsea gerekend.

Victor Valdez wil zijn contract niet verlengen in Catalonië. Het Spaanse sluitstuk is naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging. Ondertussen speurt Barça naar alternatieven voor de international. En net daar komt Thibaut Courtois piepen. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

Volgens Marca zal het zo’n vaart wellicht niet lopen. “Chelsea heeft grote plannen met de Belgische nationale doelman”, kopt het Spaanse dagblad. The Blues – en vooral José Mourinho – probeerden de afgelopen maanden al om de huurling terug naar Londen te halen. Courtois zelf verkoos echter zekerheid met het oog op het wereldkampioenschap van volgend kalenderjaar in Brazilië.

Het is dan ook waarschijnlijk dat Chelsea eerder Petr Cech laat verkassen en Courtois onder de lat stalt. De hoofdstedelingen moeten alvast geen schrik hebben rond het gebrek aan ervaring bij de Rode Duivel. Iets wat in het verleden immers wel het geval was.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties