Massimo Bruno droomt van Italië maar: "Ik twijfel of ze me nodig hebben"

Robby Morren
Robby Morren
| 102 reacties
Massimo Bruno droomt van Italië maar: "Ik twijfel of ze me nodig hebben"
Foto: © SC

Massimo Bruno zou een vertrek naar Italië wel zien zitten. Het blijft zijn favoriete land. Bovendien laat hij in de Italiaanse pers fijntjes noteren dat hij nog altijd voor de Italiaanse nationale ploeg kan kiezen.

Bruno brak vorig seizoen door bij Anderlecht. Ook dit seizoen doet hij het erg goed met liefst 5 doelpunten in 6 competitiewedstrijden. Eerder deze week speelde hij een sterke partij met de Belgische beloften tegen Italië, het land waar zijn hart nog altijd ligt.

"Ik ben geboren in België maar mijn beide ouders zijn Italiaans. Natuurlijk zou ik graag in Italië voetballen. De Serie A is een belangrijke competitie en ik ben een grote fan van Juventus", maakt Bruno duidelijk in een gesprek met Gazzetta dello Sport.

"Ik zou zeker nadenken over de Italiaanse nationale ploeg"

Tot dusver was er nog geen concrete interesse uit Italië. "Voor zover ik weet niet. We zullen zien wat er op het einde van dit seizoen gebeurt." Verder liet Bruno in de Italiaanse sportkrant ook optekenen dat hij een selectie voor de Italiaanse nationale ploeg zeker zou overwegen.

"In theorie zou ik nog voor Italië kunnen kiezen want ik heb enkel nog maar voor de Belgische beloften gespeeld, maar we moeten nog zien of ze me wel opbellen. Ik zou er zeker over nadenken en ik zou heel graag gebeld worden maar ik denk dat die kans klein is. Ik twijfel dat Italië mij nodig heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties