Machiels na ontslag: "Mijn batterijen waren niet genoeg opgeladen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Machiels na ontslag: "Mijn batterijen waren niet genoeg opgeladen"
Foto: © SC

Frank Machiels hield het deze week voor bekeken bij Dessel Sport. De coach zag het niet meer zitten en neemt alle schuld op zich. "Ik heb mij misschien wat vergaloppeerd, maar ik ga hier sterker uitkomen", vertelde hij aan Voetbalkrant.com

Door Timothy Collard

Dessel begon goed aan het seizoen met zes op zes, maar wat daarna volgde was heel wat minder. “Ondanks onze klassering, ging ons voetbal de laatste weken enorm achteruit. We incasseerden heel wat doelpunten en kwamen in een negatieve spiraal terecht.”

“Ik voelde mij dan ook niet meer de geschikte man om voor de ommekeer te zorgen. De fout ligt dus bij mij, want ik had niet meer het enthousiasme of de drive om het opnieuw recht te trekken.”

"Batterijen niet genoeg opgeladen"

Machiels stond nog maar sinds deze zomer aan het roer bij Dessel Sport, maar neemt nu dus al snel afscheid van de club. “Ik heb mij misschien wat vergaloppeerd en mijn batterijen niet genoeg opgeladen vooraleer ik hier aan de slag ging.”

“Op dit moment is het wel een opluchting voor mij. Het was alvast een goede leerschool en hier ga ik sowieso sterker uitkomen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties