"Balotelli moet stoppen het kind uit te hangen"

Joris De Wolf
| 2 reacties
"Balotelli moet stoppen het kind uit te hangen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AC Milan-coach Massimiliano Allegri waarschuwt zijn spits Mario Balotelli te stoppen met zijn kinderlijk gedrag. De aanvaller kreeg na de verloren wedstrijd tegen Napoli een rode kaart nadat hij de scheidsrechter doodsverwensingen naar het hoofd slingerde.

Super Mario kwam sinds zijn transfer van Manchester City naar AC Milan alleen nog maar positief in het nieuws. Tot afgelopen weekend. De wispelturige spits was het niet eens met enkele beslissingen van de scheidsrechter en kwam na de wedstrijd verhaal halen. Balotelli zou scheidsrechter Luca Banti met de dood bedreigd hebben. Dat kostte hem een rode kaart en drie speeldagen schorsing.

Allegri begrijpt de frustratie van zijn enfant terrible maar hij raadt hem toch aan zijn kalmte te bewaren in zulke situaties. “Mario is 23 jaar, hij is geen kind meer”, vertelt Allegri aan The Daily Mail. “Een echte kampioen moet zich in alle omstandigheden waardig gedragen. Hij is een ambassadeur van de club, daar hangt een voorbeeldfunctie aan vast.”

De coach van de Rossoneri hoopt dat Balotelli de boodschap heeft begrepen. “Mario is een fantastische speler en een belangrijke pion in mijn ploeg. Hopelijk heeft hij zijn lesje geleerd en blijft het bij dit ene incident”, besluit Allegri. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties