Reactie Milicevic: "Niet de schuld van Mandanda"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Milicevic: "Niet de schuld van Mandanda"
Foto: © SC

Sporting Charleroi ging gisteren onderuit op het veld van KV Oostende. Volgens Danijel Milicevic verdienden de bezoekers echter minstens een puntje. Felice Mazzu had er dan weer geen problemen meer om zijn meerdere te erkennen in de promovendus.

Cédric De Volder in Oostende

De Zebra’s misten in het Albertpark het leiderschap en de creativiteit van Onur Kaya. De aanvallende middenvelder gaf zo’n drie uur voor de aftrap verstek wegens ziekte. Felice Mazzu wenste zich echter niet te verstoppen achter de afwezigheid van zijn sterkhouder. “Ik wil eerst en vooral Frederik Vanderbiest feliciteren met deze eerste overwinning van het seizoen”, aldus de oefenmeester. “Bovendien is het een verdiende driepunter.”

“In de tweede helft eisten we het merendeel van het balbezit op, maar deden we er niets mee”, is de veldheer eerlijk en duidelijk. “Ik had bovendien de indruk dat mijn jongens de teugels verloren na die vroege 1-0. Eigenlijk hebben we de wedstrijd al na tien minuten verloren. Al moet ik toegeven dat de fysieke aanwezigheid van Oostende indrukwekkend was.”

"Felicitaties aan Oostende"

Danijel Milicevic had dan weer een andere partij gezien. De Zwitser vond dan ook dat Charleroi minstens een puntje had verdiend. “In de slotfase verdienden we minstens nog één doelpunt. Vooral de tweede helft toonden we ons de betere van Oostende. De thuisploeg kreeg amper kansen, maar pakt wel de volle buit.”

Het doelpunt van Tom Van Imschoot werd ingeleid door een foutje van Parfait Mandanda. “Daar ben ik het niet mee eens”, besluit de middenvelder. “Die voorzet kwam immers heel snel. Mandanda houdt ons na de koffie dan nog eens recht met een fantastische redding. Ik wil niemand met de vinger wijzen voor deze nederlaag, maar de ontgoocheling is wel heel groot.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties