Vercauteren rolt halve A-kern Club op

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Vercauteren rolt halve A-kern Club op
Foto: © SC

De beloften van Lierse hebben een knap resultaat behaald in hun thuiswedstrijd tegen Club Brugge. Julien Vercauteren was de ster met maar liefst vier goals. Bij Club speelden onder anderen De Bock, Gudjohnsen, Stenman, Verstraete en Adu.

De zege van Lierse, met zelf ook heel wat spelers uit de A-kern op het veld, komt als een kleine verrassing. De beloften van Club hadden namelijk een hele rist spelers met ervaring tussen de lijnen lopen. Zij konden niet verhinderen dat het een pandoering werd in Lier.

Nadat het een tijdlang 1-1 stond ontbond Vercauteren zijn duivels. Hij zorgde achtereenvolgens voor de tweede, derde, vierde en vijfde goal voor Lierse. In de tweede helft lukte hij een zuivere hattrick.

Opstelling Lierse: Berezovskyi, Sols, Vets, Frans, Celen (46' Vercammen), Lambot, Van der Heyden, Bruno (76' Van de Walle), Hazurov, Vercauteren en Menga (82' Nys).

Opstelling Club Brugge: Steelant, Vlachos (78' Vanfleteren), Monteiro, Stenman, De Bock, Verstraete, Storm, Adu, Gudjohnsen, Coopman en Dierckx (80' Debouver).

Goals: 4' Lambot (1-0), 24' Coopman (1-1), 45', 52', 72' en 82': Vercauteren, 2-1, 3-1, 4-1 en 5-1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties