Mourinho: "Everton is Chelsea niet"

Mourinho: "Everton is Chelsea niet"
Foto: © SC

Naar wekelijkse gewoonte gaf José Mourinho vrijdag een persbabbel. En daarin werd weer een groot hoofdstuk aan de Belgen gewijd, zowel postitief als natuurlijk negatief.

Mourinho gaf eerst en vooral mee dat de blessure van Eden Hazard wel meevalt. Die reisde deze week niet mee naar Steaua Boekarest. "Hij is aan de beterhand", aldus Mourinho. "Hij is wel onzeker voor de match van dit weekend, maar we blijven de situatie opvolgen."

Jan Vertonghen kreeg dan nog maar een veeg uit de pan toen gevraagd werd naar de reden waarom er niet gewonnen werd op Tottenham. "Vertonghen speelde fantastisch nietwaar...?", was het sarcastische antwoord.

En dan maar weer eens over Kevin De Bruyne. "Ik ben blij dat hij opgeroepen is voor de nationale ploeg. Daarmee heeft hij twee wedstrijden meer in de benen. Hij moet gewoon geduld hebben. Hij is een goede speler en zal bij Chelsea nog wel zijn kans krijgen. Als hij hard blijft werken en mijn raad oppikt", zei Mourinho over de Rode Duivel.

En ook Romelu Lukaku kwam aan de beurt na zijn schitterende match tegen Chelsea. "Het is nog iets helemaal anders om uit te blinken bij Everton dan bij Chelsea", liet hij weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties