Vlotte winst voor Mignolet

Caroline Tonnelier
| 1 reacties

Liverpool behaalde op eigen veld een vrij eenvoudige zege tegen Crystal Palace. Met een 3-0 voorsprong aan de rust was de match na één helft al gespeeld. Mignolet moest na de pauze wel nog een doelpunt toestaan.

Nog voor het kwartier opende Liverpool de score tegen Crystal Palace. Luis Suarez, pas terug uit schorsing en voor het eerst sinds april aan het werk op Anfield, toonde meteen dat hij nog steeds de weg naar de netten kent. Na een één-twee met José Enrique werkte hij de bal voorbij doelman Speroni. Even later verdubbelde Suarez’ aanvalsbroeder Sturridge na een knappe actie de voorsprong van de thuisploeg.

Nog voor de rust was de wedstrijd helemaal gespeeld. Gerrard kon met een doelpunt vanop de stip voor de veilige 3-0 voorsprong zorgen.  Na de pauze kregen beide ploegen nog enkele kansen, maar het was wachten op het slotkwartier voor het publiek nog een doelpunt te zien kregen. Dwight Gayle versloeg doelman Mignolet met een kopbal. Verder kwamen de bezoekers echter niet meer.