Reactie Maertens: "Wij willen naar eerste klasse"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Maertens: "Wij willen naar eerste klasse"
Foto: © SC

Westerlo liet tegen WS Brussel dure punten liggen in de strijd om de titel. Dat beseft ook Birger Maertens die met een misverstand met doelman Van Langendonck aan de basis lag van de late gelijkmaker van WS Brussel. (3-3)

Door Robby Morren

"Ach, dat gebeurt nu eenmaal in het voetbal", sakkerde Maertens na afloop van de wedstrijd. Hij stak de hand in eigen boezem. "Dat we verloren, is de fout van de verdediging."

"We speelden niet echt een goede wedstrijd en toch kwamen we op voorsprong. Als je drie goals scoort, moet je winnen. Als je drie goals tegenkrijgt, heb je het als verdediging niet goed gedaan. Bij alledrie de tegendoelpunten zag de verdediging er niet goed uit."

Heel frustrerend

"Dit is heel frustrerend. Je weet nooit wat dit zal betekenen voor de eindafrekening. Wij willen naar eerste klasse en dan moet je alles proberen te winnen. We hadden tegen WS Brussel de drie punten moeten pakken. We staan nu vier punten achter de leider. We moeten nu gaan inhalen, dat wordt niet makkelijk."

Die inhaalbeweging moet Westerlo inzetten op het veld van Dessel. "Dat zal niet vanzelfsprekend zijn", waarschuwt de verdediger. "Het is een club uit de buurt en zij zullen zeer gemotiveerd zijn tegen ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties