Reactie Di Biagio: "België internationaal niveau"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Di Biagio: "België internationaal niveau"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Italiaanse beloften wonnen gisteravond met het kleinste verschil op bezoek bij hun Belgische leeftijdsgenoten. Zo spoelden ze een kater uit de heenwedstrijd weg. Bondscoach Luigi Di Biagio, van die penalty tegen Frankrijk, was achteraf vol lof voor de Duivels.

Sander De Graeve in Genk

"België is een erg sterke ploeg. Op vlak van individuele kwaliteiten zijn ze van internationaal niveau. De coach is ook erg goed, maar dat wisten we al. Toch kwamen we naar hier om de overwinning te pakken", aldus Di Biagio.

In Italië ging België op een diefje met de drie punten naar huis, nu lukte dat niet door een erg sterk Italië. "In eigen huis waren we goed in de eerste helft, maar na de rust was het een stuk minder. Nu hielden we het de volle 90 minuten vol. De ploeg die het meeste initiatief nam heeft gewonnen", vond een zichtbaar tevreden Di Biagio.

Bij een nederlaag zou de groepswinst haast onmogelijk geworden zijn. "Dan moesten we ons al op de tweede plaats richten. Nu moeten we gewoon alles winnen om die eerste plaats te proberen uit de brand te slepen."

Dank aan Geoffrey Verbruggen voor de vertaling

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties