Ex-United-speler niet eens met fans: "Fellaini is een mix van Keane en Fletcher"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Ex-United-speler niet eens met fans: "Fellaini is een mix van Keane en Fletcher"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supporters van Manchester United mogen het dan wel niet zo begrepen hebben op Marouane Fellaini, ex- speler Louis Saha is duidelijk een andere mening toegedaan. "Hij heeft nog wat tijd nodig, maar wacht maar tot hij zijn draai heeft gevonden."

Saha speelde tussen 2004 en 2008 voor The Mancunians en deelde tussen 2008 en 2012 de kleedkamer met Fellaini bij Everton. De Fransman weet dus waarover hij spreekt. “Ik hoorde heel wat mensen zeggen dat hij niet past bij United, maar daar ben ik het niet mee eens.”

“Hij is een mix van Darren Fletcher en Roy Keane. Fellaini werkt hard om een bal te veroveren en ik denk dat hij net als Keane hetzelfde tikkeltje gezonde agressiviteit kan bijbrengen aan Manchester United. Bovendien kan hij makkelijk een doelpunt maken”, aldus de voormalige Franse international in The Daily Mail.

"Hij zal potten breken"

Saha vraagt tot slot wel om nog even geduld te hebben met zijn voormalige ploegmakker. “Hij zal wat tijd nodig hebben om zijn draai te vinden, maar ik ben ervan overtuigd dat hij in staat is om potten te breken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties