Reactie Meunier: "Niet de schuld van scheidsrechter"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 58 reacties
Meunier: "Niet de schuld van scheidsrechter"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge ging vanavond zwaar onderuit bij KV Kortrijk. De blauwhemden slikten maar liefst vier doelpunten in het Guldensporenstadion. Thomas Meunier was achteraf één van de enigen die de hand in eigen boezem stak.

Cédric De Volder in Kortrijk

Er is momenteel een feestje aan de gang in Kortrijk. De roodhemden gingen enkele weken geleden nog winnen bij RSC Anderlecht en pakten vanavond ook de scalp van Club Brugge. Het scorebord wees na negentig minuten een zware 4-1 aan. De troepen van Michel Preud’homme wezen vooral naar scheidsrechter Luc Wouters, maar Thomas Meunier bleek de vreemde eend in de bijt.

"Waarom bekijken we zaken niet door roze bril?"

“Het is een beetje gemakkelijk om de scheidsrechter de schuld te geven van deze nederlaag”, vertelt de 22-jarige flankverdediger. “We vonden simpelweg geen oplossingen vanavond. Bovendien hebben we eigenlijk geen enkele uitgespeelde kans weten te creëren. Maar dat is ook de verdienste van de tegenstander. Kortrijk bewees in Anderlecht al dat ze over heel wat kwaliteit beschikken.”

Meunier weigert echter de pessimist uit te hangen. “Ik zie deze nederlaag vooral als een ongelukje”, besluit hij met een glimlachje. “En waarom bekijken we de zaken niet door een roze bril? De teams rond ons lieten ook punten liggen en we hebben Standard nog steeds in het vizier.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties