Reactie Vanderbiest krijgt gelijk: "Ik ben trots op de ploeg"

Robby Morren
Robby Morren
| 14 reacties
Vanderbiest krijgt gelijk: "Ik ben trots op de ploeg"
Foto: © SC

Fred Vanderbiest voerde een pak wijzigingen door in zijn elftal en leidde Oostende zo naar de tweede overwinning van het seizoen. De coach was blij met de drie punten en trots op zijn spelers.

Robby Morren in Lier

"Ik ben trots op de ploeg. We begonnen heel goed aan de wedstrijd en we lieten Lierse niet in de match komen. Het is jammer dat die verdiende goal niet viel in het eerste kwartier. Halfweg de eerste helft verloren wij de greep op het middenveld en kwam Lierse meer in de wedstrijd."

"In het begin van de tweede helft kwamen wij goed weg. Daarna hebben de invallers de wedstrijd doen kantelen", zo verwees de coach naar een sterk ingevallen Depoitre. "Ik vind dat we de drie punten verdiend mee naar Oostende nemen."

"Wij hebben best een goede ploeg"

De coach bracht liefst 5 nieuwe spelers aan de aftrap in vergelijking met de wedstrijd tegen KV Mechelen. Het rendeerde want het leverde een overwinning op. "We hadden twee mokerslagen geïncasseerd de vorige wedstrijden. Ik moet ook eerlijk zijn naar de jongens die er uitgezet werden."

"Er zijn een aantal goede spelers bijgekomen, sommige jongens zijn helemaal niet gewoon om op die plaats in de rangschikking te staan. Ik heb de nieuwe jongens nu ingepast in het systeem dat ons eigen is. Wij moeten vechtlust tonen en hard werken op het veld en dan hebben we best wel een goede ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties