Voorzitter Waasland-Beveren tegen ontslag: "Graag anders gezien"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Voorzitter Waasland-Beveren tegen ontslag: "Graag anders gezien"
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Glen De Boeck kreeg gisteren te horen dat hij moest opstappen bij Waasland- Beveren. Zeer tegen de zin van voorzitter Melchior Roosens, zo blijkt een dag later. "Ik was van mening dat hij het tij nog kon keren", vertelt hij in Gazet van Antwerpen.

Zaterdag, na de Wase derby tegen Lokeren (0-2-nederlaag, nvdr.) sprak het bestuur van Waasland-Beveren zijn vertrouwen in De Boeck nog expliciet uit. Amper twee dagen later moest de trainer toch opstappen. “Ik had het graag anders gezien”, zo zegt voorzitter Melchior Roosens.

“Ik was van mening dat Glen het tij nog kon keren en wilde op zijn minst afwachten tot wat de volgende twee wedstrijden zouden brengen. Daarom vind ik dit zo spijtig. Stel dat je niet verliest van Standard en wint tegen Cercle, dan heb je vier punten meer en ziet de situatie er totaal anders uit.”

"Wat er nu gebeurt, vind ik niet alles, neen"

De voorzitter moest zich uiteindelijk neerleggen bij de beslissing van het bestuur om De Boeck op de keien te zetten. “Wij zijn nu eenmaal een democratische club. Uiteindelijk heb ik mij neergelegd bij de meerderheid. Maar wat er nu gebeurt, vind ik niet alles, neen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties