De Bruyne: "Mourinho zei dat ik een goeie match speelde"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
De Bruyne: "Mourinho zei dat ik een goeie match speelde"
Foto: © SC

Kevin De Bruyne mocht dinsdagavond nog eens opdraven bij Chelsea. De Rode Duivel vergaarde 68 minuten in het League Cup-duel tegen Arsenal en deed het naar behoren. "Ik denk dat ik niet slecht heb gespeeld", zegt hij aan Het Nieuwsblad.

De Bruyne zat de laatste tijd vaker op de tribune dan hem lief was, maar mogelijk heeft hij zich nu opnieuw in de gunst gespeeld van Mourinho. “De trainer zei dat ik een goeie match had gespeeld en dat het een tactische wissel was.”

Maar of zijn prestatie uiteindelijk goed genoeg was om Mourinho te overtuigen, is nog even afwachten. “Dat weet ik niet. Op training doe ik er alles aan. De trainer zei dat ik al enkele weken goed aan het trainen ben. Maar of het volstaat om speelminuten te krijgen? We zijn met 25 die willen spelen.”

"Niet bezig met uitleenbeurt"

Voorlopig wil onze landgenoot nog niet denken aan een uitleenbeurt in januari. “Daar ben ik nu niet mee bezig. Ik weet ook dat deze situatie niet kan blijven duren. Vroeg of laat moet ik spelen. Maar voorlopig moet ik zwijgen en trainen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties