Reactie Simons: "Wedstrijd eigenlijk onder controle"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 49 reacties
Simons: "Wedstrijd eigenlijk onder controle"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge ging vanavond met de billen bloot in de Brugse derby. Timmy Simons weigert zich echter zorgen te maken omtrent de malaise. "Ik stel simpelweg vast dat we nog steeds een pak kansen creëren.

Cédric De Volder in Brugge

Cercle Brugge sloeg Club vanavond knock-out. De Vereniging haspelde een volwassen burenstrijd af en won met 2-0. Timmy Simons weigerde echter meteen de handdoek te gooien. “We hadden de wedstrijd eigenlijk constant onder controle”, verrast de aanvoerder. “Het eerste half uur legde Club zelfs mooi voetbal op de mat. Maar Cercle scoort vanuit een eerste kansje.”

"Ballen moeten er nu maar eens in"

Bovendien liet Victor Vazquez zijn ploegmaats in de steek. De Catalaan trapte (licht) na op Kristof D’haene. “We wisten dat we voor een zware opdracht stonden toen die rode kaart viel”, gaat Simons ontwijkend verder. “Wat ik van die actie van Vazquez vond? Ik heb het niet gezien, dus ik wacht op de televisiebeelden om een mening te geven.”

Zondag wacht Sporting Lokeren dus een geslagen Club Brugge op. Hoe belangrijk is een driepunter tegen de Waaslanders? “Club zal op het veld tonen dat het team wil strijden voor die punten. Iedereen is zich bewust van de problemen. Maar ik stel vast dat we nog steeds een pak kansen creëren. Die ballen moeten er nu maar eens gaan invliegen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties