Topaankoop Tottenham: "Ik heb meer tijd nodig"

Joris De Wolf
| 0 reacties
Topaankoop Tottenham: "Ik heb meer tijd nodig"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen zomer werd Erik Lamela bij Tottenham Hotspur binnengehaald als de vervanger van Gareth Bale. De middenvelder kwam voor zo'n 30 miljoen euro over van het Italiaanse AS Roma. Voorlopig kon hij nog niet overtuigen.

De drievoudig Argentijns international is niet zeker van een basisplaats. Andros Townsend speelt voorlopig de pannen van het dak en dus ziet Villas-Boas zich niet direct genoodzaakt wijzigingen door te voeren. Lamela moet meestal tevreden zijn met een plaatsje op de bank.

“Ik heb iets meer tijd nodig om me aan te passen”, zegt de 21-jarige linkspoot in de Britse media. “Het leven in Engeland is helemaal anders dan het leven in Italië. Ook de manier van spelen is heel verschillend. In Engeland wordt er veel meer op kracht gespeeld. In Italië komt het tactische aspect meer aan bod.”

Woensdag stond Lamela een volledige wedstrijd tussen de lijnen in het League Cup-duel tegen Hull City. Ondanks zijn penaltymisser speelde de Argentijn een sterke wedstrijd. Hij wil die lijn graag doortrekken. “Een selectie voor de nationale ploeg is heel belangrijk, zeker in de aanloop naar het WK. Ik hoop dan ook zo veel mogelijk speelminuten te sprokkelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties