Van den Brom: "Raar dat ik me moet verantwoorden als we winnen"

Van den Brom: "Raar dat ik me moet verantwoorden als we winnen"
Foto: © SC

Anderlecht oogstte - ondanks winst in Oostende - veel kritiek omwille van het povere spel. "Eerlijk, met die kritiek kan ik niet veel aan. We moeten ergens beginnen", aldus Van den Brom.

Anderlecht speelde in een vrij behouden opstelling tegen Oostende en in de eerste helft was het spelpeil niet van die aard om 'halleluja' te roepen. Van den Brom heeft echter een andere weg ingeslagen. Eerst wil hij verdedigend de zaakjes in orde krijgen vooraleer hij verder kijkt. "Het belangrijkste is winnen nu. Ik vind het dan ook raar dat ik me moet verantwoorden. Dat gaat er bij mij niet in."

"Iedereen weet in welke situatie we nu zitten. Voor mij telt voorlopig - en ik zeg voorlopig - enkel de drie punten. En dan moet je ergens beginnen. Ik hamer vooral op winst en organisatie. De basis begint achterin en dat is iets waar je mee verder kan."

Van den Brom koos tegen Oostende ook voor meer ervaring in het elftal. "Daar kijk ik eigenlijk niet echt naar, maar die ervaring is wel belangrijk. Door die kennis van zaken kunnen die jongens het elftal helpen. Maar dat wil niet zeggen dat ik de jongeren nu afschrijf."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties