Suarez wil met Liverpool naar Champions League

Koen Donvil
| 3 reacties
Suarez wil met Liverpool naar Champions League
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool doet het momenteel uitstekend in de Premier League met een gedeelde tweede plaats. Toch denkt Luis Suarez dat het beste nog moet komen. De Uruguayaan wil koste wat het kost naar de CL.

De aanvaller van Liverpool was lange tijd geschorst en speelde dus nog maar vijf wedstrijden in de Premier League. Daarin lukte hij zes goals. Samen met Daniel Sturridge vormt hij een aartsgevaarlijk spitsenduo. "We doen het goed op dit moment", vertelde hij aan Match Magazine. "Deze vorm moeten we ook in de kerstperiode proberen aan te houden. Ik denk zelfs dat het beste nog moet komen. We willen zo hoog mogelijk eindigen en ons absoluut plaatsen voor de Champions League. Dat is ons belangrijkste doel."

Het nummer 7 van LFC heeft ook lof voor zijn ploeggenoten. "Natuurlijk is het leuk om doelpunten te maken en goed te spelen, maar zonder de hulp van mijn teammaats zou dat uiteraard niet lukken. Het belangrijkste is dat we elke week de drie punten pakken."

Het is nog niet zeker of Luis Suarez te bewonderen zal zijn op het WK. Uruguay moet immers barrages spelen tegen Jordanië. Volgende week woensdag wordt de heenwedstrijd gespeeld in de Jordaanse hoofdstad Amman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties