Reactie Ben Haim: "Niet genoeg ervaring"

Ben Haim: "Niet genoeg ervaring"
Foto: © SC

Tal Ben Haim incasseerde met Standard drie goals tegen een bijzonder sterk Salzburg. Toch hadden de Rouches kansen. Volgens de Israëlische verdediger vergeet men best zo snel mogelijk de Europese campagne om te focussen op de competitie.

Sander De Graeve in Luik

"We hebben verloren van een erg sterke ploeg vandaag", aldus Ben Haim in de catacomben van Sclessin. "We hebben er wel voor gevochten. Heel het team is er steeds blijven voor gaan. We kregen twee grote kansen, als we die wel afwerken is het een andere wedstrijd. Salzburg scoorde uit hun eerste kans."

Ben Haim ziet een gebrek aan ervaring. "We zijn een beter team dan die één op twaalf doet uitschijnen, maar we missen wat ervaring. Voor veel jongens is dit de eerste Europese campagne in hun carrière. Ik heb er wel vertrouwen in dat we een sterk team zullen blijven."

"Toen het 1-2 werd geloofde iedereen er terug in, maar we kregen toch het deksel op de neus. Ach, we moeten hier niet te lang bij stilstaan. De cd van de Europa League moeten we eruit nemen en die van de competitie in de plaats steken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties