Ajax-NEC en Feyenoord - AZ LIVE

Redactie
| 0 reacties
Ajax-NEC en Feyenoord - AZ LIVE
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u onder andere genieten van de leukste duels uit de Eredivisie deze namiddag.

In Nederland wordt het alweer een leuk dagje dat alle kanten uit kan. PEC Zwolle en Twente opende de middag, straks komen er nog leuke duels. Zo gaat Ajax op bezoek bij Nijmegen op zoek naar de eerste uitoverwinning van het seizoen. Daarmee zouden ze ook sowieso een goede zaak doen in het klassement.

De clash volgt om 16.30 uur, wanneer Feyenoord en AZ het tegen elkaar opnemen in een onvervalste topper. Kan AZ de punten wegkapen in Rotterdam en zo op kop blijven in de stand? Rond 18.15 uur kennen we het antwoord.

Deze wedstrijd en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet! Registreer je gewoon even bij Unibet als dat nog niet is gedaan en geniet mee!

Wie ziet u winnen in de topper?

Waag een gokje via Unibet. Als Feyenoord de punten thuishoudt, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 114 euro. Gokken op AZ kan je ook goed uitkomen: 228 euro in een klap! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties