Wilmots: "Vermaelen en Vossen klaar voor Colombia"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Wilmots: "Vermaelen en Vossen klaar voor Colombia"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Coach Marc Wilmots heeft in het Koning Bouwdewijnstadion meer duiding gegeven bij de blessures van enkele Rode Duivels. Het drietal Thibaut Courtois, Nicolas Lombaerts en Nacer Chadli raakt niet fit voor donderdag.

Sander De Graeve in Brussel

Thomas Vermaelen en Jelle Vossen sluiten morgen wel terug aan bij de groep. De scan die Vermaelen liet nemen bracht geen problemen in de kuit aan het licht. “Hij is wat stijf, maar verder is alles in orde. Net als Vossen traint hij morgen opnieuw mee met de groep”, aldus Wilmots.

Chadli, Courtois en Lombaerts moeten wat langer geduld uitoefenen. “Die drie komen zeker niet in actie donderdag. Ik wil geen risico's nemen. Courtois laat deze middag een scan nemen van zijn ligamenten.”

Chadli werkt nog steeds aan de weg terug, maar zou fit geraken tegen de wedstrijd van dinsdag tegen Japan. “Hij volgt, in samenspraak met Tottenham, zijn individueel programma. Bij Tottenham hebben ze zaterdag en zondag vrijaf, dan is het beter dat hij bij ons komt trainen. Hij zou tegen Japan een half uur kunnen spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties