Nagels heeft geld al terug van Vanoppen

Nagels heeft geld al terug van Vanoppen
Foto: © SC

Patrick Vanoppen heeft Paul Nagels al terugbetaald. Dat laat Nagels weten aan Sport/Voetbalmagazine. Hij geeft meteen ook zijn visie op wat de club nu moet doen en opent zo weer de debatten over een overname van een (stamnummer van een) tweedeklasser.

"Vanoppen betaalde mij al terug vooraleer er een proces was", aldus Nagels in Sport/Voetbalmagazine. "Ik verloor enkel een deel intresten, die ik liet vallen. Vanoppen respecteerde zijn contracten: alle Belgen die bank speelden voor hem, hebben hun geld terug."

Meteen liet Nagels ook zijn licht schijnen op de geruchten als zou Beerschot snel terug naar eerste klasse willen door een stamnummer in tweede klasse over te nemen. "Ik heb geen enkele dergelijke actie ondernomen. Of anderen dat wel doen? Geen idee."

"Uitdagingen beginnen in derde klasse"

Er zijn al een tijdje hardnekkige geruchten, zonder dat iemand er in slaagt de geruchten de kop in te drukken of hard te maken. Nagels legt uit dat er overwegingen moeten worden gemaakt bij hoe en waarom dat een goede of slechte zaak zou zijn.

"In eerste provinciale en vierde klasse zal Beerschot-Wilrijk geen problemen hebben", legt Nagels uit. "Maar in derde klasse begint de echte uitdaging. Dan is het de vraag of je daar elk jaar veel centen moet insteken, of dat je beter een club overneemt uit de top van tweede klasse?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties