Meer dan 600 Essevee-fans naar Wigan

Meer dan 600 Essevee-fans naar Wigan
Foto: © SC

Er zullen meer dan 600 fans van Zulte Waregem de trip naar Wigan maken voor het belangrijke duel in de Europa League. Dat laat de supportersfederatie ons weten.

De wedstrijd in Wigan kan van levensbelang zijn voor eventuele overwintering in de Europa League. Als Zulte Waregem wint, houdt het alle kansen om zich te plaatsen voor de zestiende finales.

Meer dan 600 fans maken al zeker de trip naar Wigan mee om daar Zulte Waregem naar de overwinning te schreeuwen. 

"Steun van de club"

"We zijn alvast blij dat we in Wigan de spelers met een grote groep supporters zullen kunnen aanmoedigen. Voor een club als Essevee is het niet evident ook in het buitenland een dergelijk aantal supporters mee te krijgen", aldus Geert Titeca van de supportersfederatie van Zulte Waregem.

"Bij ons is er namelijk geen traditie betreffende Europees voetbal en als eerder kleine club vergt het dan ook heel wat inspanning dit allemaal in goede banen te leiden. Wij krijgen hier echter ook alle steun voor vanuit de club."

Er zijn overigens nog plaatsen om via de charter van de supportersfederatie mee te vliegen naar Wigan. Meer informatie kan u krijgen via geert.titeca@hotmail.com of via de facebookpagina 'Esseveefans'.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties